vrijdag 15 september 2017

Over deze week

 Aan de jarigen wordt gevraagd 3 foto's mee te brengen. Van toen ze baby, peuter en kleuter waren. Ze vertellen daar iets over en we plakken dat op hun levenslijn. Hier zie je Ellis in actie.
 Het ideetje van de week was voor Ché Elle. Ze koos ervoor om te dansen. Tijdens het toonmoment kriebelde het bij (bijna) iedereen. Dus nadien deden we met z'n allen mee.

 Ellis vond ene meikever in de kelder van haar oma. Ze is deze nu verder aan het onderzoeken en maakt een dierenfiche over dit merkwaardige diertje.

 Maandag vierden we de verjaardag van Linde én het tandenfeest van Emily. We verkleden ons en gingen naar de speeltuin. Helaas begon het toen keihard te regenen.
 Nog een onderzoekje uit de klas: de eerste mens. We kregen vele informatie binnen via boeken. Super!
 Voor het onderzoekje over de oerknal haalden we er experts bij uit leefgroep 5: Daan en Norah. Dank je wel voor jullie uitleg.
 Luca maakte een lapbook over zijn onderzoek over Turkije.

 Tijdens de tien taken na de ronden namen deze 2 dames het weer onder de loep.
 Tijdens de schrijf - en leestijd werd er ook al door jongsten (over) geschreven.
 Lily bracht slijm mee en bracht ons op het idee om dit zelf te maken. Dankzij Ebben konden we dit vrijdag eens proberen. Niet zo gemakkelijk blijkt nu!

 Klaar is hier aan het bouwen met de clicks. Deze zaten in de kieskast deze week.

Joy oefende dan weer verder in vakantieboekjes tijdens haar vrije momenten.
 Deze 2 dames maakten onze plattegrond verder af. Plattegrond? Kom gerust eens piepen in de klas want hij is nog niet helemaal klaar.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten